Mød vores ambassadører

Her kan du møde ambassadørerne i Naturpark Vesterhavets partnerskab. Ambassadørerne er både privatpersoner og erhvervsdrivende, hvis geografiske bopæl ligger uden for Naturparkens afgrænsning, men som gerne vil være med i partnerskabet. Du kan også møde vores partnere og formidlingspartnere.

Strandvejen 82

Lonnie Thygesen www.strandvejen82.dk

Beskrivelse er på vej..

Novasol Dansommer

www.novasol.dk

Varde  tlf. 39 14 30 32          Nr. Nebel tlf. 39 14 30 31

Henne tlf. 39 14 30 81          Blåvand   tlf. 39 14 30 35

Hos NOVASOL finder du et bredt udvalg af sommerhuse til en dejlig ferie i Vestjylland. Fra sommerhuset kan du tage ud til de mange spændende oplevelser i området, de dejlige strande og ud i den smukke natur. I sommerhuset har du plads og ro til at slappe helt af og rigtig nyde dine feriedage.

En ferie i et sommerhus er lig med friheden til at holde lige præcis den ferie, du drømmer om, i lige præcis det sommerhus, som matcher dine behov og ferie-ønsker.

NOVASOL er repræsenteret med flere lokale servicekontorer i Vestjylland, hvor I kan få gode tips til ferieoplevelser i området samt få lokal ekspertise, når sommerhuset skal bestilles.

Landal Seawest

www.landal.dk/seawest

Vesterhavsvej 81, 6830 Nørre Nebel Tlf.: 70 23 20 30

Landal Seawest er en feriepark med knap 300 tilhørende feriehuse. Vi har mange faciliteter for både store og små – et stort badeland, legeland, bowling, sportshal, restauranter og legepladser.

Landal Seawest er beliggende lige uden for Naturpark Vesterhavet. Vi er ambassadører, da vi ligger midt i naturen og ønsker at formidle naturen og dens oplevelser videre til vores danske og udenlandske gæster på bedste vis.

SportsPark Blaavandshuk

www.sportspark.dk

Strandvejen 2, 6840 Oksbøl Tlf.: 70 22 16 53 - tast 1

SportsPark Blaavandshuk er et stort og moderne center placeret lige midt i alle herligheder ved den jyske vestkyst. Naturen, hvor SportsPark Blaavandshuk indeholder både lidt af Nationalpark Vadehavet og Naturpark Vesterhavet – flottere og bedre fås det ikke…

Sportscentret ligger midt i byen Oksbøl og så alligevel med et unikt skovområde lige bag centret, som strækker sig helt til verdens bedste strande ved Vesterhavet. Supermoderne faciliteter bestående af områdets største svømme- og badeland med de højeste og længste rutsjebaner, 3 haller, en flexfodboldbane, et springcenter m.m. og ikke mindst et topmoderne fitnesscenter. Dertil kommer et par unikke møde, fest, kursus og konferencelokaler. Senest er der kommet 7 stk. designerhytter til med i alt 44 sovepladser på en helt unik placering direkte i naturen. 

CampWest

www.campwest.dk

Beskrivelse er på vej...

Henne Golfklub

www.hennegolfklub.dk

Beskrivelse er på vej...