Shelters, bålhytter og primitive teltpladser

I naturparken er der flere steder, hvor du kan nyde din medbragte mad. Nogle steder er der muligheder for at grille på de faste grillpladser.

Du kan også komme tæt på naturen og slå dit telt op på en primitiv teltplads eller i et shelter flere steder i naturparken. På www.udinaturen.dk kan du finde flere informationer om overnatningsstederne og frie teltningsområder.

Ho Ellipsen

Bålhytten Ho Ellipsen ligger i Ho Plantage lige før Skallingen. Her kan du nyde din medbragte mad og skovens dybe stille ro.

Ved større forsamlinger skal du reservere bålhytten. Se mere på Natur og Kultur Hos hjemmeside for info.

Oksby bålhytte

Mod på at lave mad over åben ild?
I det naturskønne område ved Oksby Plantage er der mulighed for netop dét. Der er opstillet en solid bålhytte, med adskillige bordebænkesæt, og tilknyttet toilet. Desuden er der en hyggelig skovlegeplads, som indbyder til leg, for folk i alle aldre. Tag familien, kæresten eller vennerne under armen og sæt kursen mod Bålhuset ved Oksby Plantage, hvis I medbringer menneskets bedste ven, er der en hundeskov nær ved bålhytten.
Tilgang til området sker fra Blåvandsvej.

Bålhytte i Kærgård

Bålpladsen i Kærgaard ligger lige ud til det naturskønne område omkring Tane Sø med dens rige fugle- og dyreliv, lige i nærheden af den tilsandede egeskov med spændende, afmærkede vandrestier. 

Til alle gæster i området er der i den fredede Kærgård Plantage bygget en spændende, brugervenlig og meget flot, overdækket bålplads (oktogon) med masser af borde, bænke og grillriste, lige klar til brug. Bålpladsen er ottekantet og bygget i lærketræ, lyngtørv samt Douglasgran. Den har en diameter på 10 m og er på sit højeste sted 4,5 m.

Man finder derhen fra vejstrækningen Vejers - Henne (Kærgårdvej - Porsmosevej). Lidt forskudt over for Fiilsøvej, som kommer fra Vrøgum, drejer man ind til den lille grusvej og efter ca. 300 m mod vest, findes der på venstre side en skovsti. Efter 50 m på denne sti bliver bålpladsen synlig.

Du kan finde de nøjagtige placeringer for steder på www.udinaturen.dk