Mød vores partnere

Partnerne i Naturpark Vesterhavet spænder bredt over flere forskellige brancher. Fælles for dem alle er, at de er beliggende inden for Naturparkens afgræsning. Du kan også møde vores ambassadører og formidlingspartnere.

Vejers Stjerne Camping

www.stjernecamping.dk

Vejers Havvej 7, 6853 Vejers Strand Tlf. 75 27 70 54

Stjerne camping ligger placeret i Vejers – lige mellem strand, skov og sommerhusområde. Den lille, hyggelige ferieby, Vejers Strand, er blot 10 min gang fra campingpladsen.

Pladsen har åbent hele året rundt, og er derfor godt besøgt af gæster som vælger at have deres campingvogn stående fast hos os.  Dette er primært danske og tyske gæster.

I sommerhalvåret, hvor der også er mange dags – og ugegæster, afholder pladsen forskellige aktiviteter for både store og små. Fx har vi et ugentligt kræmmermarked og laver jævnligt snobrød eller pandekager over bål.

Stjerne campings ”hovedattraktion” er den smukke natur, hvori vi ligger placeret. Størstedelen af vores gæster nyder dagligt vandreture, cykelture, lystfiskeri m.v. Til børnene har vi to legepladser samt en lille ”bondegård” med dyr. Vores fællesstue og køkken er velegnet til familiefester og lign.

Følg os på facebook.com/stjernecamping 

SportsPark Blaavandshuk Golfcenter

www.sportspark.dk

Søndertoften 29, Ho 6857  Blåvand Tlf. 70 22 16 53 - tast 2

Hvor Nationalpark Vadehavet har sin nordlige grænse ved Ho og Blåvand, findes også indgangen til Naturpark Vesterhavet. Netop her mellem Ho og Skallingen ligger SportsPark Blaavandshuk Golfcenter midt i de naturskønne omgivelser med Ho Bugt som kulisse.

En helt speciel flora og fauna giver nye oplevelser året rundt. Ikke to dage er ens med tidevandets bevægelser i Ho Bugt og årstidernes skiften i den smukke natur. Den rene friske luft og roen… det kan ikke beskrives, men skal opleves i “Eventyrets land”.

Banerne er i topklasse med både åben eng og i dejligt klitområde. Det er både 9 hullers baner og en 18 hullers bane. Ved golfgården findes lejligheder, proshop, golfcafe, og DinnerBistro. Klublivet er helt i top og i 2016 kåret som nr. 2 ud af 116 klubber i Danmark.

Strand-galleriet.dk  -  "Et anderledes galleri"

www.strand-galleriet.dk

Vejers Havvej 72, 6853 Vejers Strand Tlf.: 20 55 58 06

Med tanken om at skabe et "tilgængeligt", uhøjtideligt galleri med kunst af god kvalitet, åbnede vi i 2002 STRAND-GALLERIET.DK. Navnet kommer af vores beliggenhed 150m fra Vesterhavet -  3. sidste hus før England, på højre side !

Dette idegrundlag har udviklet sig til, at vi i dag leverer et bredt udvalg af god kunst til hele Danmark.

Vores vision er fortsat at skabe og udbygge værdifulde relationer til gavn for kunstnere og kunder.

Med venlig hilsen 
Lissa og Orla Skjellerup

Tipperne Camping

www.tippernecamping.dk

Vesterlundvej 101, 6830 Nørre Nebel Tlf. 71 78 88 51

Naturskøn og hyggelig lille plads ved Vesterhavet og Tipperne omkranset af Blåbjerg klitplantage.

Vi byder på hygge ved pandekagevognen, vildmarksbad og fælles bål ved hytterne. Masser af muligheder for vandreture, cykelruter og orienteringsløb, samt jagt og fiskeri. Super forhold for hunde, og mulighed for at medbringe heste.

Gode læforhold og lækker sanitetsbygning.

Nymindegab Familie Camping

www.nycamp.dk

Beskrivelse er på vej...

Filsø Fødevarefestival

www.fødevarefestival.dk

Beskrivelse er på vej...

ProVarde

www.provarde.dk

Beskrivelse er på vej...

Forsvaret

www.forsvaret.dk

Beskrivelse er på vej...

Hvidbjerg Strand Feriepark

www.hvidbjerg.dk

Beskrivelse er på vej...

Købmands Hansens Feriehusudlejning

www.kobmand-hansen.dk

Beskrivelse er på vej...

Schultz Feriehuse

www.schultz-feriehuse.dk

Beskrivelse er på vej...

Nymindegab Borgerforening

www.nymindegab.info

Beskrivelse er på vej...